07 червня, 2023

Методичне об’єднання вчителів географії та економіки

 


5 червня, відбулося Чернівецької МТГ.

Керівник МО, Валентина Фостій, акцентувала увагу учасників онлайн-заходу на основних досягненнях учасників професійної спільноти протягом другого семестру та 2022/2023 н.р. в цілому.

Разом з Родікою Тіміш, консультантом Чернівецького центру професійного розвитку педагогічних працівників опрацювали нормативно-правові вимоги щодо завершення навчального року з урахуванням безпекової ситуації.

Протягом навчального року методичне об’єднання зосереджувалося на розв’язуванні методичних проблем навчання географії та економіки в сучасній українській школі і спрямовувалася на задоволення суспільного запиту щодо якісної географічної та економічної освіти.

Під час заходу учасники об’єдналися у сесійні зали з метою виявлення основних проблем щодо викладання географії на сучасному етапі та вироблення пропозицій щодо змісту заходів неформальної освіти на наступний навчальний рік.

Методичне об’єднання окреслило перспективи у розв’язанні географічних проблем, що сприятимуть розвитку нових технологій навчання та виховання учнів на уроках географії.