14 червня, 2022

Заклади освіти Чернівецької міської ради подали заявки на конкурс у Проєкті «Зміцнення місцевої економіки та доброго врядування».

 


 

Заклади освіти Чернівецької міської ради подали заявки на конкурс у Проєкті «Зміцнення місцевої економіки та доброго врядування».

Варто зазначити, що конкурсний відбір для участі в проєкті оголошено Громадською організацією "Освіта для успіху", за підтримки Ради Європи: децентралізація і місцеве самоврядування.

До участі в конкурсі були запрошені заклади освіти Закарпатської, Івано-Франківської, Львівської, Тернопільської, Хмельницької та Чернівецької області, що мають напрацювання за профілем коворкінг та наявне базове матеріально-технічне забезпечення.

Перможці отримають: обладнання для доукомплектування шкільних майстерень, навчання педагогічного складу, експертну підтримку старту та функціонування коворкінгів (орієнтовно на суму еквівалентну 4 тисячі євро).

Конкурс проводиться за 4 номінаціями: швейна, столярна, кулінарна, вирощування мікрозелені.

Бажаємо успіхів та перемоги, закладам освіти Чернівецької міської ради, зокрема, Чернівецькій ЗОШ І-ІІІ ступенів №30, директор, Оксана Яремко, Чернівецькій ЗОШ І-ІІІ ступенів №3, директор, Галина Фурдига, Чернівецькому ліцею №18, директор, Людмила Краміна, Чернівецькому ліцею №14, директор, Сергій Кізіма.

Спільними зусиллями до перемоги!!